Termék részletek


Vizkőmentesítő berendezés Multi-1"

Raktárkészlet: 0 db
Vizkőmentesítő berendezés Multi-1"
 • Vizkőmentesítő berendezés Multi-1"
20 310 Ft Brutto
Nincs raktáron

Vízkőméntesitő berendezés - 1"-os csőátmérőig.

Az alábbi professzionális vízkőmentesítő berendezések hatékony védelmet nyújtanak a csőrendszerekben és egyéb csatlakoztatott eszközökben lerakódó vízkő ellen.

A vízkő képződés megakadályozására és a lerakódás oldására kifejlesztett készülék felszerelése után többé nem kell vízkőoldó vegyszereket használnia és egy csapásra megszűnnek vízkő gondjai.

A berendezés üzembehelyezésénél nincs szükség a vízvezeték-rendszer megbontására, mivel az elektromágneses hullámok kívülről gyakorolnak hatást a vízben lévő kalcium-karbonát (mészkő) részecskékre.

Anyagilag megtérülő és környezetkímélő alkalmazás, amellyel elkerülhető a vegyi vízkő oldó anyagok további használata.

 

A készülékek 1,2W-os energia fogyasztása éves szinten (41,64 Ft/kWh alapon számolva) 438 Ft bruttó, amely egy elhanyagolható összeg azért cserébe, hogy háztartásában nem lesz többé szüksége vegyi vízkőmentesítésre, vízlágyítóra - vízlágyításra (pl. mosógép, bojler, kávéfőző, zuhanyrózsa, mosdókagyló, zuhanyzó, WC-kagyló, stb.).

Kérjük vegye figyelembe, hogy a készülék használatával a víz keménységi foka ténylegesen nem változik (nem úgy, mint vegyi vízlágyító szerek használatával), de a vízben lévő kalcium-karbonát (mészkő) részecskék nem lesznek képesek megtapadni, lerakódni a nagyfrekvenciás jelek hatására.

Bár az elektromos vízkőmentesítő berendezések fő feladata a vízkőképződés megelőzése - megakadályozása, a már meglévő vízkőlerakódásokat is folyamatosan oldja és a feloldott vízkő a vízzel együtt távozik.

Ez a folyamat nem befolyásolja az ivóvíz minőségét.

 • Javasolt felhasználás: közepes háztartás, ikerház

  Max. csőátmérő 1"

  Üzemi frekvencia  1-3-5 kHz

  Üzemi feszültség 230Vac

  DC adapter szükséges: nem

  Felszerelésí: falra

  Vezérlés: processzoros

  Automatikus frekvencia-váltás: Igen

  Kezelőszervek: fóliatasztatúrás nyomógombok

  Hibaállapot kijelzése: igen

   

  Ha nincs raktáron, szállítás 1 héten belül.

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  MSZ-VKM-MULTI
Webáruház készítés