III. Mit tegyünk, ha nem póknak születtünk?

Mit tegyünk, ha nem póknak születtünk?

 

-Mit is terveztem mára?

-Mit is terveztem mára?

Hajtogatta Mackó koma ezen a kellemes tavaszi reggelen. Kellemes illatok lengték be az erdőt, lágy szellő hordta ide s tova a tavaszi virágok illatát. Mackó teljesen belefelejtkezett a mindent átható illatkavalkád élvezetébe, míg egyszer csak meglátott egy gyönyörű pillangót.

-Megvan! - csapott a homlokára Mackó. - A szúnyogok. Ha lepkék vannak, lesznek hamarosan szúnyogok is. S az aztán nem lesz kellemes mulatság.

Szóval már tudom, a szúnyoghálót kellene megreparálnom, mert sajnos elromlott az a kis vacak műanyag pecek rajta. Az lesz a legjobb, ha megkérdezem Nyuszkót, neki mindig vannak használható ötletei.

 

El is indult az erdő széle felé, hogy találkozzon barátjával, Nyuszi komával.

Nyuszi teljesen magánkívül lett, amikor meglátta, Medve komát közeledni.

- Te Mackó gondolatolvasó vagy, pont a legjobbkor jöttél. Éppen most javítgatom a kertkaput. S pont most egy harmadik-negyedik kézre is szükségem lenne. Gyere csak ide, s tartsd meg ezt a zártszelvényt, amíg oda hegesztem.  Ha póknak születtem volna, most nem volna rád szükségem. Két lábammal tartanám a vasakat, eggyel tartanám a hegesztőpajzsot, eggyel hegesztenék, és még mindig maradna karom vakarózni is.

 

- Ez most komoly?  Nekem Nyuszkó, van otthon egy pár darab hegesztő mágnesem, így nincs szükséged 8 karra a munkához. Hogy lehet az, hogy neked nincs ilyen a boltban.

- Hát, most kíváncsivá tettél, ezt azonnal meg kell néznem.

   

   

 

De mond csak Mackó mi járatban vagy?

- Tudod Nyuszkó van egy problémám, amin csak te tudsz segíteni. Nézd ezt a szúnyogháló ajtót. Teljesen tönkre ment a zárja. Nem tudnál valami mágnes izé-bizét adni?

- Hát ha izé-bizét  nem is, de azért ötletem az van. Mit szólnál hozzá mackó, ha úgy záródna a szúnyogháló ajtód mint a hűtő ajtaja?

- Az pompás lenne.

- Aztán az összes szúnyoghálódra, az ablakokra is ragaszthatnál ugyan ilyet.  Akkor most fogd ezt a tekercs mágnesszalagot, aztán menjünk.

   

 

De várj csak, mutatok még valamit. A múltkor még röhögtél az irodámon, hogy hogy néz ki az a sok kábel, ami kilóg a falból, mint egy építkezésen.

 De most nézd meg milyen frankón átalakítottam. Voálá…

- Hát Nyuszkó, a szavam is eláll. Ezt pompásan megoldottad. Nagyon jól néz ki.

De mi lett azzal a sok kábellel? Hova tetted? Hiszen a szerelő dobozba már el sem fértek.  Ja és hozzá férsz ha szükség lesz rá, vagy ha jön a TV szerelő?

 

  

- Igen mackó, hozzáférek egy szempillantás alatt.- s egy mozdulattal le is emelte Nyuszi koma a képet a falról. És igen ott volt minden. - Ha gondolod, nézd meg ezeket a fotókat, lefényképeztem mindent, miközben átalakítottam.

 

   

- Te Nyuszkó, mit gondolsz, az én fali széfemet is el tudnád tüntetni ezzel a módszerrel? Végül is nem kell mindenkinek tudnia, hol tartom a vésztartalék mézes csupromat. Szóval, meg tudod oldani? Meg tudod?

- Persze, de te is el tudod végezni. Fogd csak meg ezt a 4db. D20x4 Fur. Sülly. mágnest, ezt a pár ellendarabot, meg a csavarokat.

 

Egy pár lécet meg biztosan találunk majd nálad is otthon.

Ezzel el is indultak szép lassan Mackó lakhelye felé. Nyuszkó meg csak mesélt, meg mesélt, hogy mennyi mindent oldott már meg a mágnesei segítségével.

A jövő héten neked elküldjük 3 újabb ötletét. Addig is tanulmányozd át a fent vázolt 3 megoldást. Biztosak vagyunk benne, hogy egyet-kettőt te is tudnál alkalmazni az otthonodban.

 

Nézzük akkor most milyen szett-ek ből válogathatsz:

A "Nagy eltüntető SZETT"

Ez a SZETT mindent tartalmaz, ami szükséges lehet egy falon lévő "csúnyaság" eltüntetéséhez. Lehet az egy mérőóra, egy víz csonk, egy elektromos kötődoboz, egy faliszéf, egy telefon, internet, kábel-TV bekötés. Szóval, bármi, amit nem szívesen látsz, de azért időről időre mégis hozzá kell férni. Ha lehet gyorsan, egyszerűen.

 

Nem vagyok én Pók SZETT. 3 féle változatban.

Ezek a szettek különbőző méretű "Hegesztő mágneseket" tartalmaznak. Nem lesz szükséged többé 3.-4. kézre. A mágnesek 90°-os vagy 45°-os vagy 135°-os szögben tartják a vas elemeket, amíg meghegeszted őket:

 

1. SZETT

2. SZETT

3. SZETT

 

"Jönnek a szúnyogok" SZETT

Ezzel a szettel megoldódik a szunyoghálók legnagyobb problémája, a le-föl szerelgetés. A szunyogháló ajtó zárását is patentul megoldhatod vele. A szett 6fm. (párban, azaz 2x6fm. öntapadós mágnesszalagot kapsz) mágnesszalagot tartalmaz, ami elég lehet egy ajtó zárásához, és mérettől függően még 2-4 ablakhoz is.

 

 

 

 

Webáruház készítés