VI. Nyuszkó, te meg miben sántikálsz...?

- Hello Mackó! Babád van?

- Mi?  Babám, megőrültél Nyuszkó? Elég nekem egy lurkó, azzal se bírok.

- Nem úgy értem, Mackó komám. A bekötözött hüvelykujjadra gondoltam. Mi történt vele? Csak nem értek tetten a méhek mézlopás közben? Vagy csak nem barkácsoltál ismét…

- Nagyon vicces, nagyon vicces, semmi ilyesmi nem történt, egy baleset volt az egész. A kertkapu volt a hibás. Úgy rácsapódott, hogy egy fél óráig csillagokat láttam.

- Tudod Mackó, a sorrend nagyon fontos. Amikor becsukja az ember az ajtót, előbb kihúzza a kezét a nyílásból, s csak azután csukja be… -fontoskodott Nyuszika.

- Nyuszkó komám, te meghibbantál, csak nem gondolod, hogy magamnak csuktam rá a kaput a ujjamra?

- Nem? -nézett hitetlenkedve Nyuszkó.- Akkor ki volt?

- A szél, az a fránya szél. Tudod tegnap milyen szeles volt az idő, csak úgy cibálta a fák koronáit a szél. Szóval ebben a fránya időben kellet kiszaladnom tegnap a kapuhoz, amikor a futárszolgálat meghozta az új mézes bödönjeimet. Éppen aláírtam a átvételi elismervényt, amikor egy óvatlan pillanatban egy hatalmas széllökés bevágta a kertkaput, amiben szerencsétlenségemre a hüvelykujjam is benne volt. Na, ekkor történt, hogy fél órát a csillagokat számoltam.

- Hát nem irigyellek, komám, akkor most pont jót fog tenni neked ez a kis körte pálinka, amit hoztam neked.

- Ez csuda jó, vissza is szívok mindent, amit a hibbantságodról mondtam neked.

 

- Én pedig Mackó, holnap reggel felszerelek neked minden ajtódra és kapudra egy-egy POT mágnest, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő veled. Ezután már nem kell a kitámasztással bajlódnod, a lakásból sem fogod magad többet kizárni, mert ezek a kis pofás mágnesek biztonságosan megtartják a nyílászáróidat.

 

A nagy POT SZETT.  mindössze: 8db. különböző méretű POT mágnessel. 12.825.- helyett kuponnal mindössze: 9.618.- Ft.       Kupon kód: a hírleveledben!

Tartalma: 1db. D32x7POT / 2db. D25x7POT / 2db. D20x6POT / 3db. D16x4POT

 

- No és mondd csak Nyuszkó, te meg miben sántikálsz? Láttam már mikor az úton errefelé jöttél, hogy valahogy húzod a lábad.

- Ne is mond Mackó komám, tegnap este sötétben kellet kimennem a kertbe, mert elkezdett cseperegni az eső, nekem meg kint száradtak a ruháim. Aztán a nagy sietségben beleléptem egy szögbe. Tudod tegnapelőtt a róka komával együtt barkácsoltunk a füvön. Mondtam is Ravaszdinak, hogy ügyeljen a szegekre, nehogy széjjelhagyja őket a fűben. De aztán egy óvatlan pillanatban kiborította az egész dobozt. Úgy látszik nem sikerült neki mindet felszednie.

Tiszta pánikban vagyok, mi lesz fűnyíráskor, szerintem az egész délutánt azzal fogom tölteni, hogy szálanként átnézem a füvemet.

- Ugyan már Nyuszkó, nem te szoktad mondani, hogy a mágneseiddel mindenre van megoldás…

- Jaj, te komám, de okos vagy, hogy ez nekem eddig nem jutott az eszembe. Hát persze - csapott homlokára Nyuszkó.- Veszek egy műanyag poharat, teszek bele egy nagyobbacska mágnest és ezzel pillanatok alatt felszedem az összes szöget a fű közül.

Nyuszkó már látta is maga előtt, hogy este milyen jól fog szórakozni a TV előtt, mert pár perc alatt végez a szögek felszedegetésével. Már orrában érezte annak a hatalmas répának az ínycsiklandozó illatát, amit ilyen különleges alkalmakra rakott félre magának…

Ha te is jártál már úgy, hogy valamilyen mágnesezhető anyag: csavar, anya, szeg, szegecs, tű, vagy bármi más szóródott szét a kertben, a hörcsög forgácsában, a homokban, a hamuban vagy bárhol másutt, ahol nehéz összeszedni őket, akkor itt a megoldás a számodra.

Olcsó, egyszerű, és nagyszerű. Megrendeled ezt a mágnest, szerzel anyutól vagy a nagyitól vagy a szomszéd nénitől egy műanyag poharat vagy tálat. Ebbe rakod a mágnest, aztán a pohárral átpásztázod a megtisztítandó helyet. Ha összeszedted a szegeket (stb.) helyezd az egészet egy nagyobb edény felé és vedd ki a mágnest. Így nem kell a mágnes megtisztításával bajlódnod. Ha most rendelsz a következő kuponnal 15% kedvezményt kapsz a mágnes árából. Siess mert a készlet korlátozott.

 

D40x8 NdFeB  mágnes. 4.318.- helyett 3.670.- Ft

Kupon: A hírleveledben.

 

(Fontos: 1 megrendelésnél 1 kupon érvényesíthető!)

 

Ha nem keltettük fel érdeklődésedet ezzel a két akcióval, akkor is köszönjük, hogy elolvastad a heti történetünket.

Ezért neked ez a kupon jár, bármire a Shop-ban. -11% Kupon: HL120507ALT11

(felhasználható 5.000.- Ft. Megrendeléstől, 1x alkalommal, 2012. május 20 ig.)

Érdemes sietned, az első 15 megrendelőnek egy Nyuszkó hűtő mágnest is küldünk ajándékba.

(Fontos: 1 megrendelésnél 1 kupon érvényesíthető!)

Webáruház készítés