IV. Tanulj bocs...

Tanulj bocs, hogy medve legyél!

 

- Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek. Lekonyuló két fülemnek köszönhetem nevemet. Kedvencem a friss méz… dudorászta Mackó már vagy tizedszerre.

 

Nyuszika megtorpant erdei sétája közben. – Milyen furcsa hangokat hoz a szél! Mintha Mackó énekelgetne. Na, ennek utánanézek! – gondolta Nyuszika, s megszaporázta lépteit az erdei medvelak felé.

Amikor odaért Mackó háza elé, a nyitott ablakon át fütyörészést is hallott. – Hmm, úgy látszik komámnak jó a kedve! Bekukkantok, mert kíváncsi vagyok, minek örül ennyire – azzal illedelmesen bekopogott az ajtón, s belépett a nappaliba. Mackót nagy munkában találta. Egy olló volt a kezében, s nagy gonddal vágott éppen körbe valamit.

 

- Szervusz, Mackó! Te meg mit alkotsz?

- Szia, Nyuszika! Jövő héten meglátogatom egy távoli rokonomat a hegyi medvéknél, és a bocsainak viszek egy kis játékot, azt készítem.

- És mi lesz az? Talán valami társas játék? Hogyan lopjunk mézet a méhektől, címmel? Idétlenkedett Nyuszika…

- Nem talált! Vettem nyomtatható mágnesfóliát, amit a te boltodban láttam a múltkor, tudod, amikor a kampós mágnest is adtad. Kinyomtattam rá a tintasugaras nyomtatómmal az egész erdőt, meg a benne élő állatokat.

 Ezt fogom odaadni a kis bocsoknak, ezzel játszhatnak a hűtőgép ajtaján, közben pedig megismerik az erdei mackók életét. Hiszen ott a hegyekben más növények, állatok élnek, más ott minden. Ezzel viszont tanulnak is, és játszani is tudnak, hiszen a fémlapon oda teszik a mágneseket, ahova csak akarják.

- Nagyon jó ötlet Mackó, biztosan örülni fognak neki.

 

- Én is azt remélem Nyuszika. De mondd csak, nincs nálad valami erősebb mágnes? Én elhasználtam már mindegyiket.

- Mire kellene Mackó koma?

- Szétszedtem a rádiómat, hogy kicseréljek benne egy biztosítékot, de bizony közben két csavar is beleesett az izék közé, és sehogy sem tudom kivenni azokat. Kirázni meg nem merem, mert akkor más is kieshet belőle.

- Milyen izék közé estek a csavarok?

- Hát ilyen henger alakú, kék meg fekete meg egy csomó színes csíkokkal, és két lába oda van forrasztva ahhoz a zöld laphoz, és egy csomó van belőle egymás mellett szorosan.

- Aha. A kondenzátorok és az ellenállások. De mond, csak minek szerelgetsz te ilyen dolgokat, ha azt se tudod mik azok? Na, várj csak, mindjárt megoldjuk, nem kell oda olyan nagyon erős mágnes – ezzel Nyuszika elővett a zsebéből egy toll alakú valamit.

 

- Mit akarsz azzal a tollal Nyuszika?

- Ez nem toll Mackó, nézd csak meg. Ez egy teleszkópos toll alakú szerkentyű, aminek a végén egy erős Neodímium mágnes van, s pont arra találták ki, hogyha a szerelőknek beesik egy-két csavar a javítandó gépbe, könnyedén ki tudják szedni. Figyelj csak! Hopp, már meg is van az egyik és itt a másik is! S ezt még nagyobb dolgok kiemelésére is használhatod. Én tegnap egy csípőfogót emeltem ki a Nyusz-mobil motorteréből…

- Nahát, Nyuszika! Ilyen kell nekem is! Úgyis mindig barkácsolok valamit, és ez szépen elfér a zsebemben a tollaim mellett.

Ha neked is szükséged van nyomtatható mágnesfóliára, vagy igényes toll kinézetű teleszkópos csavarszedőre, nincs más dolgod, mint megrendelni! Csak korlátozott készlet!

A nyomtatható mágnesfóliát ezer meg ezer dologra használhatod. Nyomtathatsz rá címkéket, amivel jelölöd a szerszámok helyét a garázsban. Készíthetsz órarendet.

Kreatív hűtőmágnest csinálhatsz, rokonaidnak. Napi feladat beosztást az ovódás unokádnak, vagy nyomtass egyszerűen egy mágneses képeslapot. A megoldásoknak, csak a fantáziád szab határt.

 

Nyomi-fólia A4-et ITT.találod!

  

  

  

 

A toll formájú teleszkópos mágnest ITT találod.

 

  

  

 

Hogy egyszerűbb legyen a döntés, segítünk egy kuponnal. Ezt a kupont nem csak ezeknél az imént ajánlott termékeknél használhatod, hanem bármelyiknél a Shop-ban.

 

A kuponodat kizárólag  a hírleveledben találod. Ez nem nyílvános kedvezmény!

Ha nem vagy feliratkozva a hírlevelünkre, akkor tedd meg most a fő oldalon jobb oldalt.

Akkor már te sem maradsz le a következő akciónkról...

 

Webáruház készítés